«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ми робимо це так, як і тисячі простих людей, в чиєму телефоні немає номеру Президента.” – Баканов

Тимчасово виконуючий обов’язки Голови Служби безпеки України Іван Баканова зробив офіційну заяву через сторінку СБУ у соціальній мережі “Фейсбук”. Публікуємо допис в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

“Коли ми з командою ухвалювали рішення йти в політику, кожен з нас усвідомлював, що його родина, друзі, сусіди і навіть домашні тварини опиняться під суспільним мікроскопом. Був готовий до цього і я. Тому всім, хто збирається мене шантажувати близькими, відповім чітко: так не буде. Ніколи нічого не приховував і не збираюсь це робити.
Моя спецперевірка в СБУ не виявила жодних обмежень щодо призначення на посаду заступника Голови СБУ та не виявила перешкод наданню мені допуску до державної таємниці.
Я одружений, ми з дружиною маємо двох синів. Старший, Артур, після навчання у військовому ліцеї ім. І. Богуна закінчив київський вищий навчальний заклад, він працює і живе окремо. Молодший – Степан, навчається в школі. Обидва українці.
Моя дружина, українка, жила і навчалася у школі Кривого Рогу. Поступила у вищій навчальний заклад на території Росії, під час розпаду СРСР отримала паспорт громадянки РФ. Зауважу, тоді були часи кардинально інших відносин між Україною та Росією. Натомість, з 1998р. вона живе і працює в Україні із посвідкою на постійне проживання в нашій державі, знаходиться в процесі оформлення українського громадянства. Оксана не відвідувала територію Російської федерації з 2013 року.
Отримання громадянства багато років було корумпованою годівницею для деяких чиновників.
Ми ніколи не підключали до процесу «фірми», посередників і не будемо звертатися з таким проханням до Президента.
Ми робимо це так, як і тисячі простих людей, в чиєму телефоні немає номеру Президента.
Оксана має стійку проукраїнську позицію.

Дякую! Слава Україні!” – йдеться у повідомленні.

startko.co.ua,

Все буде Україна