«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ми це повинні знати і завжди пам’ятати.”: Віктор Муженко звернувся до українців

Українці повинні знати і завжди пам’ятати, що наші РВіА своїми влучним вогнем і ударами у 2014-2015 році за одну мить робили небоєздатними цілі підрозділи ворогів, які “заблукали” на нашій території.

Саме наші гармаші і ракетники зупинили вогнем поширення російської агресії вглиб рідної землі. У них найкращий бойовий досвід вогневого ураження ворога. Загарбники про це чудово знають, відчувають на своїй нікчемній “шкурі” і завжди отримають тільки смерть, а не Україну.
 
Наші славні Інженерні війська як “першопроходці війни” довели в бойових діях свою майстерність відмінно обладнаними загородженнями, рубежами і позиціями. Сьогодні їхні безсонні ночі, безперервна і наполеглива високопрофесійна робота – це головна запорука збереження життя особового складу, успішності дій і перемоги в позиційній війні.

Бойові побратими, вітаю вас з професійним святом!

Я впевнений, що переможемо російського агресора спільними об’єднаними зусиллями всіх видів і родів військ, міцним духом бойового братерства при єдності і підтримці всього Українського народу.

#ЗСУ не діляться на “меншість” або “більшість”. Саме міць і єдність – це та потужна сила, що проявляється в головному нашому призначенні – збройному захисті національних інтересів і цінностей!

Щільно тримати стрій. Плече до плеча! Тільки разом і тільки до ПЕРЕМОГИ!

Все буде Україна