«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ми відстояли Харків у 2014-му, якщо доведеться - відстоїмо й зараз": Аваков відізвався на необережні слова Зеленського про вірогідну здачу першої столиці України

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков закликає президента Володимира Зеленського "не кидатися" словами про можливу окупацію Харкова військами РФ.Свою позицію він висловив у фейсбуці, зазначають Патріоти України

"Обережніше зі словами, пане Президенте. Це не серіал і не спектакль. Не треба кидатись словами. Говоріть чесно з людьми - не про шашлики - а по дорослому - що є які загрози і що ми робимо!" - закликав Аваков Зеленського.

Він наголосив, що українці будуть готові захистити свою країну.

"І якщо я, як харків'янин, пишу цей текст слобожанською, з вільною російською орфографією – не означає, що, як і багато харків'ян прийму російський світ. Не вийде. Земля буде горіти під ногами у тих, хто тільки спробує", - підкреслив Аваков.

Ексміністр запевнив, що Харків не перетвориться на "депресивне місто бандитської влади", як це сталося з окупованим Донецьком.

"І влада, і опозиція стануть пліч-о-пліч і захистять і Харків і країну! У цьому питанні немає і не може бути опозиції. Харків був і буде українським містом!", - підсумував він.

Нагадємо, заяву про те, що Росія може окупувати Харків, Зеленський зробив в інтерв'ю газеті The Washington Post, опублікованому 21 січня. Пізніше прессекретар президента Сергій Никифоров уточнив, що йдеться лише про "гіпотетичний сценарій".

Все буде Україна