«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Ми вторглися в Україну і вбили там тисячі людей": в Москві нарешті пролунала правда

У центрі Москви пролунали слова, які навряд чи хтось сподівався почути від росіянина

Як відомо в неділю 9 вересня у багатьох російських містах пройшли мітинги проти підвищення пенсійного віку, які були організовані опозиціонером Олексієм Навальним.

Як інформував опозиційний телеканал "Дождь", ще за кілька днів до мітингів сам Навальний був затриманий, але, незважаючи на це, тисячі людей вийшли на акції протесту в багатьох містах.

Крім Навального напередодні мітингів у Москві серед інших організаторів затримали і опозиційного політика Володимира Мілова. За кілька днів до цього політик закликав людей прийти на акцію протесту і виголосив слова, які навряд чи хто сподівався почути від росіянина.

В центрі російської столиці Мілов відкрито заявив, що РФ вторглась в Україну і вбила там тисячі людей. Політик рішуче виступив проти дій Путіна в Україні, зазначивши при цьому , що для самих росіян "Путін приготував росгвардію". Мілов також назвав війну в Україні ганьбою, від якої росіяни ніколи не відмиються.

"Більше 10 тисяч рублів на місяць ви платите цим людям у вигляді податків і поборів. На що вони йдуть? Давайте подивимося. На війну в Україні. Ми вторглися до сусідньої держави, вбили там тисячі людей. Ось ця зенітна бригада 53-тя, яка збила малайзійський боїнг з 300 безневинними людьми - ви думаєте, хто її оплачує? Моторолла з Гиркин чи що? Ні! Це ми її з вами оплачуємо! ми ніколи від цієї ганьби, чесно кажучи, не відмиємося. Ні війні! "

Джерело

Все буде Україна