«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мішки від трупів із слідами крові та персональними даними померлих всього в кілометрі від лікарні Комунарівки (по боротьбі з коронавірусом)

Росія продовжує вражати не тільки своєю брехнею та життям у праалельній реальності, а й цинізмом та аморальністю: всього в кілометрі від найбільшої Московської лікарні, яка бориться із коронавірусом очевидці виявили звалище мішків для трупів. В мішках містяться бірки, ксерокопії особистих жаних померлих, а також сліди крові.

Комунарка

Звичайно, Російська влада заперечує відношення цих мішків та ксерокопій карток до реальних людей. які померли від коронавірусу, проте російським журналістам вдалось ідентифікувати одного померлого:

" Родичі Хосе Гидіна, чиї документи вчора знайшли в мішку для трупа недалеко від Коммунарки, підтвердили смерть чоловіка

За словами племінниці Хосе, її дядько хворів коронавірусом, два тижні був підключений до апарату ШВЛ. Гидін помер 3 червня в Коммунарці - така ж дата написана від руки на замазаному у крові папері, знайденому вчора близько Коммунарки. Приналежність мішків для трупів з біологічними матеріалами що валяються під естакадою, як якесь сміття, до Коммунарке більше не викликає питань.

Вчора головлікар головного ковід-госпіталю Росії Денис Проценко заявив, що інформація не відповідає дійсності. За його словами, медичних карт в мішках не було. Проценко, звичайно, прав - у пакетах знайшли копію медичної карти.

Але це не применшує відповідальності лікарів Коммунарки  і підрядних організацій за те, що мішки з кров'ю, ймовірно інфікованих коронавірусом, і копіями документів, що містять медичну таємницю, виявилися у вільному доступі в житловому масиві. " - заявили журналісти "МБХ-медіа"

Комунарка

Навіть якщо біологічні матеріали не несуть загрози людям та тваринам, все ж мішки в яких зберігались трупи викидати  біля узбіччя це як мінімум аморально, але у випадку Росії говорити про моральність та здоровий глузд це просто смішно.

Все буде Україна