«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Міжнародні авіалінії України Коломойського – в жодний іншій країні світу в жодних авіалініях я подібного ско*ського та здирнитського ставлення не зустрічала

Міжнародні авіалінії України Коломойського – це пам`ятник корупції, вбудований в головний аеропорт краіни.

Приклад того, як корупція та монополія дозволяють здирство та знущання над пасажирами. В МАУ вже рік працює «нововведення»: реєструватися на іх рейси треба он-лайн вдома. Якщо цього не зробив, платиш в аеропорту 500 грн, інакше тебе не реєструють.

Зранку сьогодні за 4 години до відправлення рейсу я спробувала кілька разів зареєструватися он-лайн – система повідомила, що це неможливо.

В аеропорту мені сказали, що безкоштовно можна зареєструватися за окремою стійкою самостійно. Я про чекала чергу, але знову ж таки система відмовила в реєстрації.

Я простояла хвилин 30 ще одну чергу – і мені ввічливо повідомили на стійці реєстрації, що не дадуть посадковий доки я в окремій касі не заплачу 500 грн.

Довелося йти в окрему касу, платити гроші, повертатися назад на стійку. Щоб просто отримати посадковий талон – на квиток, за який вже заплачено. Опитала інших пасажирів – у багатьох такаж сама фігня. Он-лайн система іх не зареєструвала.

В жодний іншій країні світу в жодних авіалініях я подібного скотського та здирнитського ставлення не зустрічала.

І якби в нас була реальна конкуренція на ринку авіаперевезень, МАУ як бізнес-модель загнулося би за кілька днів. Ціна за іх послуги в рази перевищує ціну лоу-костів, а відношення до пасажирів в рази гірше найдешевшого лоукоста, який мені коли небудь зустрічався

Джерело

Все буде Україна