«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Мобільні оператори показали, на що українці витрачають інтернет (ФОТО)

Тепер і ви дізнаєтеся, чим займаються українці під час очікування

Компанія Vodafon, один з найбільших операторів мобільного зв'язку провела дослідження, в результаті якого стало відомо, як українці використовують мобільний інтернет.

Для цього, компанія Vodafone-Україна підготувала інфографіку "Що роблять цифрові українці". Фахівці дізналися, де живуть самі активні користувачі мобільного інтернету, скільки гігабайт використовують і на які сервіси витрачають трафік.

Так, найпопулярнішим онлайн-сервісом серед українців став Youtube — його використовують 96% аудиторії. Само собою, поїздка в громадському транспорті відмінно проходить за прослуховуванням музики та перегляду відео на YouTube. На другому місці знаходяться гри, а на третьому — месенджери, серед яких найчастіше використовують саме Viber. Отже, найбільше трафіку українці витрачають на перегляд відео (45%). Також досить багато часу вони проводять в соцмережах (23%).

Якщо говорити про географію розміщення самих активних користувачів мобільного інтернету, то тут лідером є Київська область і столиця. На другому місці знаходиться Харків, після якого йдуть Дніпро, Одеса, Запоріжжя, Львів та Полтава. За кількістю використаних гігабайтів сьогодні на першому місці — 4G (100 Гб).

Джерело

Все буде Україна