«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Модель Міла Кузнєцова побила рекорд України в категорії "Найбільші натуральні груди"

Українська модель та блогер Міла Кузнєцова побила рекорд України в категорії "Найбільші жіночі натуральні груди". 9 липня цей факт зареєстрували представники Національного реєстру рекордів України. Фотограф Олександр Гончаров простежив за подією.

найбільші в Україні груди

Згідно з висновками представників реєстру, Міла Кузнєцова є володаркою грудей 13 розміру. Їх об'єм становить 135,5 см. Для підтвердження натуральності грудей модель пройшла попередній медичний огляд.

Як розповіла журналістам дівчина, вона не сумнівалася, що поб'є попередній рекорд (128 см в об'ємі), тому з упевненістю подала заявку на фіксацію параметрів. Попередні виміри провели в червні, а через місяць рекорд був офіційно зареєстрований.

найбільші в Україні груди

 

Сьогодні Мілі Кузнєцовій 31 рік. Раніше українка брала участь у проекті "Модель XL", де згадувала, що мріє реалізувати себе в модельній сфері. Минулого року Кузнєцова також була учасницею конкурсу краси Miss Universe Plus Size.

найбільші в Україні груди

найбільші в Україні груди

Крім об'єму грудей, її натуральності та віку дівчини, фоловери також часто цікавляться її зростом. Цю інформацію Кузнєцова також не приховує, її зріст становить 173 см. За життям моделі в Інстаграм сьогодні стежать понад 500 тис. підписників.

Все буде Україна