«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Молода мама написала зворушливого листа медсестрі: чому я ніколи її не забуду

Акушерка стала справжнім другом, гідом, терапевтом і членом сім'ї для жінки

Молода мама написала зворушливого листа медсестрі: чому я ніколи її не забуду
Алісія Ксевани – мешканка Арізони, яка стала молодою мамою. Коли вона народила дитину, то вирішила написати лист подяки медсестрі, яка допомагала приймати пологи. Лист вийшло неймовірно зворушливим, воно було опубліковано в мережі.

Ми поділимося з вами самими цікавими і хвилюючими уривками:

"Я вперше повинна була стати мамою, і ви знали, що мене це лякає, я була в жаху. Також ви знали, що у мене були настільки сильні перейми, що я навіть не могла пояснити, що відчуваю.

За добу до початку пологів зібрала речі в лікарню з гордістю того, що підготувала все заздалегідь. Тоді я думала, що малюк народитися тільки через три тижні. Під час огляду в лікарні акушерка повідомила мені, що він може з'явитися на світ вже через кілька годин.


У моїй голові пульсувала біль і з'явилися нав'язливі думки: Вогняне кільце…мені потрібна епідуралка…я помру.

Але в цей же час ви зберігали спокій. Ви направляли нянечок, які заходили в кімнату до мене. Вони готували мене до того, що мене чекало. Ви вели себе абсолютно спокійно – так, наче це звичайна подія. Тоді я не могла нічого сказати. Але зараз я розумію, що саме завдяки вашій холодної впевненості страхи зникли.

Навіть якщо я не була готова до пологів, ви – були.

Я пам'ятаю, що ви запитали, чи я хочу епідуральну анестезію, і я багато раз кивнула. До мене підійшов анестезіолог, і міни обережне посадили в потрібне положення. Після цього ви поклали мої руки собі на плечі, і я практично повисла на вас. Перейми були кожні 2 хвилини, я просто фізично не могла самостійно сидіти.


Моє тіло почало сильно трясти, я відчула страшний холод. Я відчула таку сильну біль, яку ніколи раніше не відчувала. Але єдине, що залишалося, - терпіти.

Я все ще бачу ваше обличчя – лагідні і впевнене. Я все ще чую ваш голос: ви все робите добре. Дивно, але біль пішла.

Ви з доктором показали мені, як правильно тужитися. Я зрозуміла, що зараз має статися найважливіше. Ви навчили мого чоловіка, як і коли дихати. І ви стали моїми самими відданими вболівальниками.


Коли ви відчули, що у мене практично немає сил, ви сказали доктору, що необхідно зробити маленьку перерву. Коли моя маленька дівчинка опинилася поруч, в мені прокинулася така глибока вдячність, яку я ніколи не відчувала.

Ви були не просто моєю акушеркою. Ви були моїм другом, гідом, терапевтом, тренером, членом сім'ї. Ви раділи разом зі мною і обіймали мене. А потім принесли мені сендвіч, адже знали, що я була страшенно голодна. Це був кращий бутерброд в моєму житті.


Я знаю, що ви робите цю роботу кожен день. І знаю, що це нестерпно важко.

Ви лікуєте не тільки тіло, ви лікуйте душу.

Дякуємо за неймовірну роботу. Спасибі за те, що ви були з моєю родиною в один з найбільш важливих і щасливих днів нашого життя. Без вас все це було б зовсім по-іншому".

Джерело

Все буде Україна