«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

MONATIK не зміг стримати сліз на “Голосі країни”. Відео

Зіркового тренера зворушило виступ. Тільки під час вирішальних “вокальних боїв” на сцені “Голосу країни-9” виступили учасники з команди MONATIK Магадалена Паскар та Олександр Мороз, повідомляє Хроніка.інфо з посиланням на ТСН .

Чуттєве і емоційне виконання композиції Another love Тома Оделла настільки приголомшило глядачів і зіркових тренерів, що вони аплодували стоячи. 

“Просто молодці, MONATIK спасибі за такі емоції. У Олександра такий вокал, що я б завтра написав пісню цьому артисту, тому що він вміє зробити так, щоб люди відчули. Магдалена, ти неземна також, а разом ви одне ціле. Я побоюся дати кому-то свій голос, тому що ви обидва на іншому рівні. Спасибі вам за це виступ “,

Також Потап відзначив високий рівень виступу учасників, але все таки свій голос віддав Магдалені. 

Зірковий тренер Магдалени і Олексанадра MONATIK також дуже перейнявся виступом, що навіть не стримав сліз. 

“Я розумію, що Магдалені було дуже важко на проекті, хоча б навіть дістатися до репетиції. Коли ти не стикаєшся з цим, ти не розумієш наскільки у нас все не облаштовано в країні для людей особливих. Крім того, що тобі дано великі випробування в життя, тобі дано большойй талант. Олександр, ти чолов’яга. У тебе стільки чесності всередині і ти це все через вокал передаєш. ти звичайно грандіозний талант “, – зазначив мультіартіст і перевагу віддав Магдалені. 


3 сьоrоднішньоrо дня погода радикально зміниться! У гідрометцентрі попереджають українців
“Я сьогодні ще більше усвідомив і переконаний, Магдалена ще не все сказала і їй є що сказати, – додав зоряний тренер.

Однак і Олександр Мороз залишився в проекті. Під час “крадіжки” двоє з тренерів, а саме Тіна Кароль і Дан Балан захотіли бачити хлопця у своїх командах. Однак Олександр зробив свій вибір на користь Дан Балана і змінив бек-вокаліста Дана, у якого дуже вірив. 

“Я сказав собі, що буду йти з ним, тільки якщо не з’явиться хтось надприродний”, – заявив Балан, натякаючи, що вважає Олександра саме таким.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна