«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Москаль порівняв перемогу Зеленського з масовим психозом і зібрався спалити всі зелені речі

Масовим психозом і “політичним грипом” вважає глава Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль перемогу Володимира Зеленського на виборах у своєму регіоні з результатом 80%.

Про це він сказав у коментарі “Радіо НВ”, заявивши, що спалить всі зелені речі з гардероба.

“Політичний грип покосив людей. Що ми можемо тут зробити? Це вже було з Ющенком, із Януковичем… Такий масовий психоз… Ось сьогодні запитаєте про Ющенка — вам ще й нагрубити можуть, якщо ви скажете, що ви його прихильник. Точно так само буде через дуже короткий час, коли хтось скаже, що був прихильником Зеленського. Може, ще й в морду отримає”, — вважає губернатор.

Москаль упевнений, що команда лідера виборчих перегонів не зможе виконати передвиборчі обіцянки, оскільки вже зараз відмовляється від них.

“Навіщо дурниці писати на білбордах, що “21 (квітня) — кінець бідності”? Ну і що? Ось уже два дні — ми стали багатшими? Зараз вся команда каже: “Це не до нас, це не до нас…”. Продукти, дороги — “не до нас”. Ну то чого ж ви цим били чинного президента Петра Порошенка, а самі вже говорите, що це не до вас. Завтра вони скажуть, що війна — теж не до них”, — припустив глава ОДА.

Губернатор Закарпаття зазначив, що не має наміру підтримувати Володимира Зеленського.

“Крім порожнечі, я нічого не бачу. Думаю, отримавши цю владу, вони самі навіть не знають, що з нею робити. Але це їхні проблеми. Я в зелений колір не перефарбовувався, не перефарбуюся і не буду перефарбовуватися. Подивлюся свій гардероб, якщо є щось зелене, то спалю”, — сказав він.

Однак Москаль додав, що йде у відставку відповідно до законодавства.

“Це передбачено законом про місцеві державні адміністрації. Переміг би Порошенко, я також повинен писати заяву про складання повноважень, оскільки закон прямо передбачає, що глава ОДА призначається на посаду на період повноважень президента, і повинен скласти свої повноваження перед новообраним президентом”, — зазначив він.

Пише - nv.ua

Все буде Україна