«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Московський священик знищив українську церкву заради помсти: кипить скандал

Скандальний вчинок московського священика у Вінниці шокував українців

На крайні заходи священнослужитель Московського Патріархату пішов через надання Україні Томосу. - повідомляє Політека

Так, у Вінниці настоятель храму Олександра Невського Віктор Парадюк скинув купол з храму, де вів служби. За його словами, громада храму «15 років встановлювала його», а нині через відмову «переходити до ПЦУ», його демонтували.

Примітно, що сам храм розташований на території училища Департаменту поліції охорони МВС, з якого його вирішили «виселити».


Як свідчать численні коментарі в соціальних мережах, такі дії священнікавизвалі хвилю обурень.

«Так чорти і надходять. Зайвий раз довів, що РПЦ є дияволом», «А свій будинок слабо було знищити?», «Знімати куполи, це КГБешнікам не в першій, вони це часто практикували. І ще раз підтвердив, що священик-це не професія, це спосіб життя »,« Так це чорт в рясі…», «І де ж тут Віра? Так в Бога він вірить? Або у щось інше… раз дозволив собі поглумитися над церквою?», «Українці будували, збирали гроші, а покидьок в рясі знищив, невже громада віруючих не задумається що за секта МП”, “Чи міг би, як кадровий офіцер, застрелитися з табельної зброї! Українські патріоти, в знак протесту, підпалювали себе (хоча я не схвалюю такі методи), а мокшанських поп купол скинув! Прадід так 100 років тому робили!”, – пишуть в мережі.
 

Все буде Україна