«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Моторошна ДТП із загибеллю пятьох дітей: в мережі розповіли про трагедію української вчительки

У страшному ДТП на Запоріжжі сімя вчительки з Львівської області втратила трьох дітей

Очевидці страшного ДТП на Запоріжжі, знайомі і близькі постраждалих діляться інформацією про жахливу трагедію, яка сталася 10 серпня. Так, в мережі пишуть, що у злощасному автобусі їхала вчителька з Львівської області, яка втратила у смертельній аварії власну дитину і двох племінників.

Також, очевидець ДТП Дмитро Луц на своїй сторінці в Facebook написав, що має інформацію про потерпілих.

"Одна з постраждалих – Ольга Токай. Як мені стало відомо, вона проживає у Львівській області. Зараз у Запоріжжі на авто їде її мати і родичі. В аварії загинув її син Данило. Ольга знаходиться зараз в обласній клінічній лікарні. Стан середньої тяжкості. Її другий син – Максим. Знаходиться в обласній дитячій лікарні. Стан – тяжкий", – написав він.

Крім цього, Луц зазначив, що чоловік Олі, колишній футболіст, раніше загинув у ДТП. За збігом обставин, в маршрутці перебувала дружина рідного брата Ольги, яка теж втратила у вчорашньому ДТП двох дітей.

"Люди добрі, ви бачите цю молоду, талановиту вчительку? Її нагороджують за перемогу в конкурсі "Учителем школа стоїть" в кінці 2017 року. Вона – педагог Хировской школи-інтернату. Страшна біда спіткала її – потрапила в ДТП під Запоріжжям. Ольга Токай з сином Максимом в лікарні у важкому стані, а інша її дитина – шестирічний Данилко загинув", – написала в Facebook Марія Кузьмін.

Вона просить всіх небайдужих матеріально допомогти постраждалій родині, яка раніше ще втратила годувальника.

Джерело

Все буде Україна