«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Може, й Путіна заразив? Жириновський приховував два тижні, що COVID-інфікований

Російський депутат, лідер ЛДПР Володимир Жириновський, відомий своєю українофобною позицією, приховував факт інфікування коронавірусом від інших майже два тижні, передають Патріоти України.

Про його хворобу знало лише вузьке коло осіб, до якого входили його особисті охоронці, помічники, а також керівник апарату. Про це повідомила пропагандистська газета Коммерсант.

Співрозмовник видання розповів, що співробітники апарату думали, ніби Жириновський працює дистанційно з дому, щоб уберегтися від швидко поширюваного Омікрону. Принаймні у центральному апараті їм пояснили, що нібито політик "перейшов на домашній карантин з метою профілактики".

При цьому сам Жириновський пояснив свою позицію з приховуванням хвороби тим, що не хотів провокувати сумніви щодо вакцинації серед росіян. Адже політик раніше отримав 8 доз російської вакцини проти коронавірусу.

У якому стані перебуває Жириновський

Володимир Жириновський зараз у московській клініці, медики оцінюють його стан як стабільний. Проте у російських ЗМІ пишуть, що у політика велике ураження легень, через що його під’єднали до апарату штучної вентиляції легень. При цьому зазначається, що політик нібито ще й встигає працювати з лікарняної палати – він віддалено проводить консультації з підлеглими і віддає вказівки.

Все буде Україна