«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

МЗС РФ відкрито погрожує Україні, вказавши на аватарі в соцмережах "22.02.2022". Цю дату раніше називав Жириновський

Міністерство закордонних справ Росії на своїх офіційних акаунтах у соцмережах змінило аватар, вказавши на ньому дату 22 лютого 2022 року. Саме в цей день, як минулого року заявляв лідер ЛДПР Володимир Жириновський, Росія почне війну, передають Патріоти України.

На сторінках МЗС РФ у Twitter і Facebook можна побачити новий аватар: окрім герба Росії, на ньому з’явилося стилізоване зображення на основі числа 22.02.2022. Акаунти справжні, про що свідчить галочка верифікації.На сторінку російського МЗС у Twitter підписано понад 1 млн осіб, на Facebook-акаунт – понад 476 тис. користувачів.

 

Зазначимо, що в мережі завірусилося відео, на якому Жириновський під час виступу в Держдумі РФ у грудні 2021 року пригрозив початком військових дій 22 лютого 2022 року.

“Ми можемо прийняти іншу програму. А яку, ви відчуєте: о 4 годині ранку, 22 лютого. Я б хотів, щоб 2022 рік був мирним, але я люблю правду. Він не буде мирним. Це буде рік, коли Росія знову стане великою країною, і всі повинні заткнутися», – заявив тоді лідер ЛДПР.

Все буде Україна