«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На Донбасі розгромили пункт терористів: багато жертв

На Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил 26 травня українські військові знищили командно-спостережний пункт російсько-терористичних військ.

У результаті адекватної відповіді сил ЗСУ на обстріли українських позицій було вбито чотири ворога, ще п'ятьох вдалося поранити. Про це повідомили в прес-службі Операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

"Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Упродовж минулої доби, 26 травня, активні бойові дії тривали на луганському, донецькому та маріупольському напрямках. Російсько-окупаційні війська 28 раз порушили режим припинення вогню з різних видів зброї, з них два рази відкривали вогонь з важкого озброєння.

Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення. Окупанти вдалися до провокаційних дій у районах населених пунктів Кримське та Новотошківське, що на Луганщині. Ворожий обстріл наших позицій з мінометів в районі населеного пункту Кримське піддавали небезпеки мирне населення.

У результаті адекватної відповіді Об'єднаних сил, за даними розвідки, знищено командно-спостережний пункт батальйону 4-ї окремої мотострілкової бригади противника. Ворог зазнав втрат - 4 загиблих і 5 поранених", - сказано в повідомленні.

Активні бойові дії протягом доби тривали також у районах населених пунктів Луганське, Південне, Красногорівка, Кам'янка, Широкино. Під час бойових дій минулу добу загинув один і отримали поранення чотири українських військовослужбовців.

Днями два військовослужбовців однієї з механізованих бригад, яка виконує завдання на Луганському напрямку, самовільно залишили військову частину. Військовою службою правопорядку та правоохоронними органами вживаються заходи щодо розшуку указаних військовослужбовців.

Джерело

Все буде Україна