«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"На фото – російський паспорт людини, котра хоче позбавити нас Томосу. «Отєц Гєдєон», вирішив через суд зупинити просування України до отримання права на власну православну церкву."

На фото – російський паспорт людини, котра хоче позбавити нас Томосу. Іноземний громадянин Юрій Самуїлович Харон, котрий в Україні легендований під іменем «отєц Гєдєон», вирішив через суд зупинити просування України до отримання права на власну православну церкву.

Цей іноземець подав до Верховного суду на український парламент(!) і вимагає визнати протиправною та скасувати постанову Верховної Ради від 19 квітня 2018 року «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні».

З «отцом» ми, київські активісти, боремося з 2007 року. Він силою захопив частину території Національного музею історії України, поставив там капітальну споруду і незаконно зареєстрував право власності на неї.

Ця земля, ним захоплена, має сакральне значення для України (а також Московії та Білорусі), там стоїть камінь, де написано, що звідти пішла земля Руська. Природно, що Росія від цього сатаніє, і у «отца Гєдєона» з російським паспортом є серйозна місія – встановити там форпост «русского міра». Що він, використовуючи грубе насилля та хитрий підкуп, успішно зробив за часів Януковича.

Зараз ми в суді намагаємося усунути наслідки шахрайств, вчинених «атцом». Я і музей історії є позивачами щодо скасування майнового права Гєдєона на незаконну споруду. Отож, слідкуйте за здоров’ям судді Аблова, яке в останні часи щось дуже слабке, через що засідання переносяться.

Але ми бачимо, що «атец» – різностороння і енергійна людина. Нещодавно я намагався вияснити його позицію щодо Томосу – виявилося, що вона є не просто негативною, а радикально негативною.

У зв’язку з цим усім, оскільки я вже десяток років воюю, дозволю собі такий риторичний крик душі.

До яких пір Служба безпеки зокрема і українська держава взагалі буде дозволяти іноземним пройдисвітам таке витворяти в Україні?!

Персонаж зізнався у інтерв’ю СБУ (на той час раднику Грицака), що він одночасно має українське та іноземне громадянство. Враховуючи певні обставини, відомі СБУ, факт наявності іншого громадянства є підставою для НЕГАЙНОГО позбавлення уважаємого Юрія Самуїловича громадянства України, а відтак – можливості подавати до українського суду в рамках імітації «невдоволення» українських громадян процедурою отримання Томосу нашою державою.

Чорт забирай, пане Грицак, ви мені що казали? Скільки ще Служба буде терпіти міжнародних злочинців на нашій території?! Молодці, дочекалися, досиділися. Тепер він в суд на нас усіх подав.

Ну що ж, будемо судитися. А ви там далі жуйте соплі, 28 000 здорових лобуряк зі зброєю і повноваженнями.

Кому цікаво – Верховний суд призначив розгляд справи на 27 листопада 2018 року. Побачимося.

Igor Lutsenko

Джерело

Все буде Україна