«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На кого це розраховано? Офіцер, який воював, направляє зброю собі в голову? – в мережі сумніваються, щодо офіційної причини зaгибелi Тимчука.

Сьогодні, 19 червня, у Києві знайдено мертвим народного депутата, волонтера Дмитра Тимчука. Як повідомив на своїй фейсбук-сторінці нардеп Антон Геращенко, Тимчук загинув через необережне поводження зі зброєю. Однак, невдовзі після публікації, Геращенко видалив свій пост.

Чимало блогерів, журналістів, волонтерів, які добре знали Дмитра Тимчука сумніваються, що нардеп міг сам застрелитись:

“Дуже жаль Тимчука. У версію “застрелився під час чистки зброї” майже не вірю. Колишній військовий застрелився під час чистки пістолета? Емм… гіпотетично це звісно можливо, але це треба добряче упороться чи бути не в собі. Тим паче цю версію активно поширюють страна.юа, а першим написав Антон Геращенко, який вже і видалив допис. Коротше, чекатиму офіційної версії, а зараз немає сенсу гадати. Але ж сумно це все”, – написав Роман Кулик.

“Народний депутат Дмитро Тимчук був координатором групи “Інформаційний спротив”, завдяки якій став одним з найпопулярніших інтернет-діячів в Україні.
Тобто володів доволі об’ємною кількістю інформації в тому числі і внутрішньою інформацією партії «Народний фронт» членом якої безпосередньо був сам.
І тут Дмитро Тимчук застрелився сам.
Ну, таке”, – написав Vasyl Krutchak

“Мля, ну вот на кого это рассчитано?

Итак, дано:
– Офицер, воевавший, и умеющий обращаться с оружием.
– Пистолет.

Скажите, ну какой офицер при чистке оружия направляет ствол себе в голову?
Да при чистке любой военный ВСЕГДА направляет ствол в сторону или вниз.

Пан Геращенко, олигофрены живут этажом ниже”, – написав Dmitriy Ivanov

“Но тем не менее никогда и ни за что не поверю в его “неосторожное” обращение с оружием!

Вот что хотите со мной делайте – не может офицер (!!) во время чистки оружия (!!) направить себе в голову (!!!) ствол и нечаянно (!!!) выстрелить

Вот КАК???

НЕ ВЕРЮ. Ни единому слову”, – Tim Zlatkin

Все буде Україна