«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На Луганщині закінчилась АТО: перші подробиці

Які результати дводенних навчань в зоні проведення ООС

Як повідомив прес-центр штабу ООС на своїй сторінці в Facebook, 1 липня завершилися дводенні антитерористичні навчання в зоні проведення Операції Об'єднаних cил.

Зазначається, що в тренуваннях в Лисичанську на Луганщині брали участь регіональні підрозділи СБУ, ЗСУ, Національної поліції, Національної гвардії, ДПСУ, Державної служби з надзвичайних ситуацій та інші суб'єкти боротьби з тероризмом.

Як передають в самому штабі: "За вказівкою штабу ООС, в умовах, максимально наближених до реальних, силовики відпрацювали алгоритм спільних дій щодо запобігання можливих диверсійних і терористичних загроз на різних об'єктах Лисичанська, вдосконалили навички з виявлення, нейтралізації та знешкодження умовних терористів".

Крім того, працівники ООС передають: "Особливо відзначена робота оперативних служб Національної поліції і Служби безпеки України. Напрацьовано пропозиції щодо підвищення ефективності окремих елементів контрдиверсійні роботи, що сприятиме забезпеченню в регіоні належного антитерористичного режиму ".

При цьому, керівники навчань розповіли про злагоджену роботу всіх задіяних сил і засобів, високому рівні готовності суб'єктів боротьби з тероризмом до виконання завдань щодо попередження диверсій і терактів, а також до припинення і мінімізації наслідків.

Джерело

Все буде Україна