«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

НА МЕЖІ! ВЧЕНІ ВСТАНОВИЛИ, КОЛИ ВІДБУВАЄТЬСЯ ПЕРША ПОДРУЖНЯ ЗРАДА

Медики встановили вік, коли саме слід очікувати подружню зраду, якщо ваші стосунки далеко не ідеальні…

 

Дослідники з Великобританії провели соціологічне опитування і встановили, що подружня зрада трапляється вже в перші п’ять років після вступу в шлюб.

27% молодих пар зважуються на цю зраду вже протягом першого або другого року шлюбу. Ще 36% – зраджують своїм пaртнерам протягом третього-п’ятого року після весілля. Природно, що авторам дослідження було дуже цікаво дізнатися, що ж штовхає подружжя на походи «наліво», та ще в такий короткий термін після весілля.

Виявилося, що 27% подружніх зрад трапляються через незадоволеність особистим життям. Ще 14% зізналися, що на пошук коханців і коханок їх штовхнуло підвищене лiбідо. 9% відчувають себе відкинутими власними чоловіками, і ще 9% ставляться до подружньої зради, як до фeтuшу.

Психолог так прокоментував такі показники і статистику:

“Ми спостерігаємо за тим, як все більша кількість людей прагнуть створювати так звані відкриті відносини, або вирішуються на подружні зради. Для багатьох пар перші 5 років шлюбу є найбільш важкими, і саме в цей період подружні відносини стають нудними. Особливо справедливо це для молодих людей, які поспішили оформити відносини”.

Джерело

Все буде Україна