«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На похорон Захарченка прийшла "колорадська вдова": фотофакт

На церемонії прощання і похороні ватажка "Донецької народної республіки" Олександра Захарченка засвітилася доволі дивна жінка, яку користувачі соціальних мереж охрестили "колорадською вдовою".

На колоритну даму у великому чорному капелюсі звернули увагу у спільноті "Рагулі" у Facebook. Характерно, що в такому ж "траурному" образі жінку раніше бачили на військовому параді в окупованому Донецьку 9 травня.

"Ото жінка любить ходити по "дням побєди". Фото зліва 09.05.2018, праворуч - сьогодні (02.09.2018. - Авт.) на проводах Захарченка", - йдеться у підписі до фото.

Як видно на опублікованих знімках, жінка одягнула чорну мереживну сукню з глибоким декольте, велике кольє, довгі сережки і капелюх із вуаллю. Не забула вона і про заборонену в Україні георгіївську стрічку. Якщо у травні символом кремлівської пропаганди був обвішаний одяг, то на свіжому фото стрічкою "прикрашені" квіти. Прихильниця терористів стала об'єктом жорстких глузувань у соцмережі. Українці припустили, що вона відвідує подібні заходи з метою показати себе, і побажали, щоб приводів для жалоби було побільше.

Саму ж жінку вони назвали "вершником апокаліпсису", "професійною плакальницею", "самкою богомола" і "чорною вдовою". "Треба підтримати мадам. Дати їй можливість частіше ходити в люди", "Ну це ж чудово! Бувають ліфчики для сексу, ліфчики для дому. А тут ліфчики для похорону. Нехай все їх вигуляє", "Праільно, шо нарядів наклєпала! Їй на такі мєропріятія ще ходити і ходити!", "Треба надавати дамі більше приводів для вигулювання траурного луку", - сміються в мережі.

Джерело

Все буде Україна