«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На Україну чекає подвійне громадянство: в міністерстві вже схвалили

Міністр готовий ініціювати дискусію про подвійне громадянство


Міністр закордонних справ Павло Клімкін виступив за дискусію в Україні щодо питання подвійного громадянства. Сам він за необхідність впровадження такої практики.

Про це він сказав на прес-конференції в Києві.


"Я буду і надалі давати поштовх цій дискусії. Я вважаю, що вона потрібна - так, як і потрібно подвійне громадянство", - заявив Клімкін.

Він вважає, що Украина більше не може уникати проблеми подвійного громадянства. Але цим правом не повинні користуватися особи з громадянством Росії.

"Ми пережили умови, коли могли говорити, що цього інструменту можемо уникнути. Ми представили своє попереднє бачення, усвідомлено - тільки в загальних рисах. Щоб не впливати на дискусію, я сказав, що ніякого подвійного громадянства для осіб з російськими паспортами сьогодні, поки є агресія, не може бути мови", - підкреслив Клімкін.

За його словами, все більше політиків в Україні готові брати участь у дискусії на цю тему.

"Це дозволило б нам вирішити декілька дуже важливих проблем, але потрібна відверта дискусія", - переконаний глава МЗС.

Нагадаємо, Клімкін пояснив, навіщо Путіну українські моряки: технологічна гра перед виборами

Кремль грає в технологічну гру з Україною перед виборами президента. До неї він хоче залучити не тільки полонених моряків, але й інших політв'язнів. Про це в ефірі каналу 1+1 повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Питання звільнення захоплених українських моряків для Кремля – це технологічна гра на тлі майбутніх виборів в Україні. В ній Кремль захоче задіяти не тільки моряків, але й інших незаконно ув'язнених українців.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" українцям пора діставати валізи: Клімкін анонсував введення безвиза з 20 країнами

Україна в найближчі кілька років може ввести безвізовий режим з мінімум 20 країнами, в які входять Азія і Латинська Америка, про що заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін. Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова чиновника.

Джерело

Все буде Україна