«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

На вечір! Саакашвілі влупив – не тримаюсь за посаду! ОП на ногах, чиновників “злили” – велике крадівництво

Днями голова Виконавчого комітету реформ і екс президент Грузії Міхеїл Саакашвілі заявив, що українські чиновники щорічно розкрадають 37 мільярдів доларів з кишень народу.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“ЦІ ЦИФРИ НЕ ВЗЯТІ ЗІ СТЕЛІ. ЦЕ РЕЗУЛЬТАТ РОКУ НАШОЇ РОБОТИ ЗА БАГАТЬМА НАПРЯМКАМИ РЕФОРМ, ОПІР ЯКИМ МИ ЗУСТРІЧАЛИ. І БІЛЬШ ТОГО, В ПРЯМОМУ ЕФІРІ У САВІКА ШУСТЕРА ЦІ ЦИФРИ ПІДТВЕРДИЛИ КЕРІВНИКИ ВСІХ ГОЛОВНИХ ФІНАНСОВИХ ВІДОМСТВ. НІХТО НАШІ ДАНІ НЕ ТІЛЬКИ НЕ ОСКАРЖУВАВ, АЛЕ НАВПАКИ ГОВОРИЛИ, ЩО РЕАЛЬНІ ЦИФРИ ЩЕ БІЛЬШЕ. ТОБТО ФАКТИЧНО ВСІ ВИЗНАЮТЬ, ЩО Я ПРАВИЙ”, – ПОВІДОМИВ СААКАШВІЛІ.

За його словами така схема функціонує протягом уже трьох десятиліть.

До озвученої Саакашвілі цифри присікався журналіст Сергій Руденко: “Щорічно при Зеленському крадеться 37 млрд доларів. Про це засвідчив Офіс простих рішень на чолі з Саакашвілі. Яка частка в цих 37 млрд доларів Зеленського, як думаєте? А якщо його частини там немає, то чому це Велике крадівництво не припиняється?”

Водночас Саакашвілі не залишив заяву журналіста без відповіді:

“ЯКБИ ЦЕ БУВ ЗЕЛЕНСЬКИЙ, Я Б СКАЗАВ, ЩО ЦЕ ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

НІЧОГО МАНІПУЛЮВАТИ ЦИФРАМИ, ЯКІ ПІДТВЕРДЖУЮТЬСЯ ВСІМА, І ПРИПИСУВАТИ ЗЕЛЕНСЬКОГО.

НІЯКОГО ПРЕКЛОНІННЯ ПЕРЕД АВТОРИТЕТОМ У МЕНЕ НЕМАЄ, ЯК ВИ ДОБРЕ ПАМ’ЯТАЄТЕ, І НЕ БУДЕ. ЯКБИ Я ВВАЖАВ, ЩО ЦЕ ЗЕЛЕНСЬКИЙ, Я Б ЦЕ Й СКАЗАВ.

Я НЕ БОЮСЯ ВТРАТИТИ ПОСАДУ, ТОМУ ЩО У МЕНЕ ЇЇ ОСОБЛИВО Й НЕМАЄ, НІЯКОГО СТАТУСУ ДЕРЖЧИНОВНИКА І НІЯКОЇ ЗАРПЛАТИ НІ ВІД ЗЕЛЕНСЬКОГО, НІ З БЮДЖЕТУ Я ТЕЖ НЕ ОТРИМУЮ.”

Все буде Україна