«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Надія Савченко прийшла у Верховну Раду та зробила заяву відносно Зеленського

Народний депутат Надія Савченко, яку підозрюють в організації теракту, у вівторок, 23 квітня, прийшла в парламент. Про це інформує громадський рух “ЧЕСНО” у своєму Twitter.

На питання журналістів вона не стала відповідати, сказала, що «обов’язково буде брифінг» приблизно в 10 годин. Проте журналісти продовжували йти за нею, щоб отримати хоч якийсь коментар. При цьому один з операторів підскочив під ноги депутата і вона мало не збила його.

Пише - inforesist.org

“Я з повагою ставлюся до людей, до вашої роботи. Так само сподіваюся, що ви будете ставитися з повагою до мене, попри те, що я народний депутат і любові до народних депутатів мало. Але, будь ласка, не травмуйте себе зараз, не вбийтесь”, – зазначила Савченко. Також нардеп заявив, що має намір взяти участь у парламентських виборах.

LB.ua пише, що Савченко зайняла своє місце в залі засідань. Окрім того, вона заявила, що не буде в опозиції, а підтримає Володимира Зеленського.

«Мені вистачило прочитати його передвиборчу програму, там є багато пунктів, про які я говорила ще три роки тому … В цьому я буду підтримувати Зеленського», – сказала нардеп.

Вона додала, що залишиться в політиці разом зі своєю командою, створеную на основі суспільно-політичного руху “Надії Савченко”.

Нагадаємо, що 16 квітня Броварський міжрайонний суд Київської області відпустив з-під варти Надію Савченко та Володимира Рубана, підозрюваних у змові з ватажками бойовиків і підготовці теракту у Верховній Раді. За версією слідчих, Савченко і Рубан хотіли захопити владу. Вони були заарештовані рік тому.

Савченко свою провину заперечує і навіть успішно пройшла експертизу на «детекторі брехні».

Все буде Україна