«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Найбільший французький телеканал висміяв російських пропагандистів (Відео)

Французький телеканал зловив "Росію 24" на брехні. На це можна дивитись вічно!

Російський телеведучий Дмитро Кисельов знову опинився в епіцентрі скандалу. Прецедент він створив ще позаминулого тижня, 15 травня, коли в програмі "Вести недели з Дмитрием Киселевым" на телеканалі "Росія 24" вийшов семихвилинний сюжет про євроскептиків на прикладі Франції. Французькі журналісти не полінувалися і вирішили з'ясувати, що ж розповідав головний пропагандист Кремля у своїй програмі. Як виявилося, показаний сюжет складається зі спотворених і навіть вигаданих коментарів французів, які, очевидно, після вже були не раді, що поспілкувалися з журналістом "Росія 24".

Кисельов у підводці до сюжету заявив, що мова буде йти про євроскептиків, а історія буде розказана на прикладі Франції. Сюжет починається з улюбленої для Кремля картинки мітингу проти трудової реформи у Франції, де застосовуються димові шашки, різна піротехніка, кийки та інше.

Далі мова йде про рівень безробіття у Франції, обіцянки Франсуа Олланда та зростання кількості мігрантів. Кожна з міні-тем в сюжеті супроводжується коментарями французів, які були переведені на російську мову. Упродовж сюжету проглядається думка про "поганий Євросоюз" і "необхідність" взаємодії Росії та ЄС. Експертів у сюжеті також ретельно підбирали, їхня головна думка була щодо виходу Франції з Євросоюзу і кризи в Європі. Це була версія подій від Дмитра Кисельова.

Примітно, що випуск програми від 15 травня на сайті телеканалу і Youtube-каналі видалили, є тільки вирізані сюжети. Що ж французи побачили в цій програмі? 20 травня французький телеканал Canal+ буквально висміяв російський сюжет про "євроскептиків".

Джерело

Все буде Україна