«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Нардеп Новинський: Якщо між Путіним і Зеленським у Парижі зародиться довіра, тоді можна говорити про мир

Яскравий противник євроінтеграції України, а також створення Православної церкви України, позафракційний нардеп Вадим Новинський в коментарі одному зі ЗМІ висловив думку, що він не поділяє оптимізм колишнього Президента України Петра Порошенка, який з парламентської трибуни закликав всіх парламентаріїв докласти зусиль для того, щоб Україна якнайшвидше отримали ПДЧ в НАТО.

За словами Новинського, говорити про те, що НАТО принесе мир на Донбас, можуть тільки ті, хто в цьому нічого не розуміє, або ті, хто свідомо робить все можливе, щоб загострити і без того непросту ситуацію. Новинський вважає, що просувати ідею НАТО в Україні можуть тільки ті, кому вигідна війна в Україні, таким політиком Вадим Новинський називає Порошенка.

Нардеп зазначив, що він з нетерпінням чекає «нормандську зустріч» і відноситься до неї, як до дуже хорошого знаку, який повинен привести до миру. Сам факт зустрічі Зеленського і Путіна в Парижі вже говорить про позитивний рух. Новинський вважає, що якщо довіра між Путіним і Зеленським виникне, тоді можна говорити про мир

Все буде Україна