«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Нардеп потрапила в ДТП

КИЇВ. 17 грудня. УНН.

Народний депутат Верховної Ради України від партії "Самопоміч" Ірина Сисоєнко потрапила разом із сином у дорожньо-транспортну пригоду. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, передає УНН
"Сьогодні поховала бабусю, поверталась на Київ, в машині з сином. Зі зустрічної смуги в нашу автівку влетіло авто, що призвело до лобового зіткнення ... спрацювали всі подушки безпеки, серьозних травм не одержала, але ступінь тілесних пошкоджень визначать пізніше. Водій автомобіля, який в‘їхав в нас, був в стані алкогольного сп‘яніння, що навіть не зміг говорити... Дякую Богу, що всі живі, за водіння авто в нетверезому стані, потрібно не штрафи збільшувати, а позбавляти водійських прав", - написала вона. 

Як повідомляв УНН, в ДТП, яке трапилось вчора, в місті Івано-Франкове, Львівської області загинуло троє військовослужбовців 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного.

Як повідомляв УНН, водія автобуса “Неоплан”, за участі якого сталася смертельна ДТП у Львівській області, затримали. 43-річному киянину загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Все буде Україна