«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Наш курс – Росія, але спочатку потрібно ввійти до складу України” – мер окупованої Горлівки зробив відверту заяву

Поплічники російських окупантів навіть не збираються приховувати завдання які поставили перед ними. Від України їм потрібні “пенсії”, “визнання російської мови” і, найголовніше, можливість впливати на зовнішню політику держави.

“Глава адміністрації” Горлівки Іван Приходько підтримав проведення фшлешмоба, який проходить в “ЛДНР” нібито за ініціативою знизу. Йдеться про відеозвернення до Володимира Зеленського, записаних жителями “республік Донбасу” з проханням “зупинити війну і надати автономію”.

Про це повідомляє “Діалог.UA”. Приходько приголомшив повідомленням, що не дивлячись на прохання учасників флешмобу “про широку автономію Донбасу”, курс на Росію залишається незмінним. Але для цього “треба увійти до складу України”. Він пояснює: потрібно вимагати від Києва виплати пенсій і вплинути на скасування “неприйнятного” мовного закону, а також домогтися амністії для бойовиків, які брали участь в бойових діях на стороні РФ.

“Зеленскій в інавгураційній промові сказав, що треба вступати в діалог в жителями Донбасу, у нас з’явилася надія. Але після цього, на жаль, пішли його заяви, що він не буде спілкуватися з представниками ЛДНР. І ми розуміємо, що поки зрушень в питанні ніяких немає “, – поскаржився” мер “Горлівки.

Все буде Україна