«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Наші всюди: Гімн України підняв стадіон Ліги Націй у Чехії

Вболівальники, які приїхали за сотні кілометрів, своїм співом справили незабутнє враження на місцевих глядачів

На стадіоні імені Мирослава Валенти в Угерське Градіште вболівальники збірної України фантастично виконали гімн України перед матчем із командою Чехії в Лізі націй.

Вболівальники, які приїхали на цю гру за сотні кілометрів, своїм співом справили незабутнє враження на місцевих глядачів.

Як відомо, стартовий матч у новоствореному турнірі УЄФА почався з казусу. На арені двічі зникало освітлення, через що початок перенесли на 15 хвилин.

6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України. При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу. У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко. Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Джерело

Все буде Україна