«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Навіть деспотичний Янукович не зміг домогтися такого… Хтось міцно прибрав України до рук!” – бoйoвик Ходаковський

Вбuвця українців на Донбасі, колишній командир підрозділу «Схід» Олександр Ходаковський в своєму телеграм-каналі заявив, що до влади в Україні «прийшов хтось невідомий, проте дуже впливовий». Відповідно до думки Ходаковського, обрання президентом української держави Володимира Зеленського можна назвати «безkрoвною революцією».

У своєму повідомленні в телеграмі Ходаковський написав: «Зовні виглядає, що головний орган парламентсько-президентської республіки нарешті заповнили люди «з народу», – але ви в курсі, що тепер парламент України, який походив раніше на підмостки аматорського театру, став мертвішим, навіть, нашого, в ДНР? Один з депутатів, цілий керівник цілого парламентського комітету, поскаржився, що взагалі нічого не розуміє. З його слів роль депутата тепер зведена до такого мінімуму, що повністю втрачений сенс цієї фінансової інституції – коли надійшла команда голосувати за прем’єра, то навіть не провели жодних обговорень: мовчки поставили задачу і зафіксували виконання ».
В цей же час ватажок незаконних збройних формувань підкреслив, що подібного роду подія, з часів існування України, трапляється вперше. Він підсумував: «Навіть деспотичний Янукович не зміг домогтися такого ступеня ручного управління. Хтось міцно прибрав України до рук, але точно не наївний народ».

Все буде Україна