«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Навіть “Інтер” собі такого не дозволяв! На українському телеканалі 9 травня транслювали парад з Януковичем!

112 канал вляпався в черговий скандал. Засумувавши за яскравими парадами до Дня Перемоги, він вирішив поностальгувати і показати хід президента-втікача Януковича з армією РФ.

Так, Медведчук-ТБ особливою репутацією тепер не сяє. Здавалося б, що може її зіпсувати ще більше? Так ні ж, на каналі змогли перестрибнути через голову, показавши парад 9 травня 2010 року.

Маленькі дівчатка в формі солдатів ВВВ, Янукович і російські солдати, що йдуть в ногу з прапором Росії, який розвівається на вітру.

Правда, крокували вони поруч з нашими солдатами. Але хто міг знати, що вже через кілька років агресор завдасть нам підступного удару.

Так, хтось можливо скаже, що така трансляція на кшталт історичних хронік. Але транслювати зрадника України з військом агресора – це не найкраща ідея. Навіть скандальний “Інтер” собі такого не дозволяв.

Раніше повідомлялося, що Український бізнесмен Ігор Коломойський розповів, що кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук має спільний бізнес з чинним президентом України Петром Порошенком і соратником глави держави, народним депутатом від «БПП» Ігорем Кононенеком.

Джерело

Все буде Україна