«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Не мати, а монстр: українка намагалася продати свою дитину для жебракування

Копи встановили, що жінку викрили в момент передачі дитини

У Мукачевому Закарпатської області працівники відділу боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками КОРД затримали жінку, яка намагалася продати свого трирічного сина для жебракування. За дитину вона просила 2,5 тисячі доларів, передає прес-служба Нацполіції.

"Поліція працювала в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини, вчинені організованою групою або пов'язані з незаконним вивезенням дітей за кордон чи неповерненням їх в Україну, або з метою вилучення у потерпілого органів чи тканин для трансплантації чи насильницького донорства, або якщо вони спричинили тяжкі наслідки)", - сказано в повідомленні прес-служби.

Копи встановили, що жінку викрили в момент передачі дитини.

"Поліцейські встановили, що 39-річна мешканка Мукачева підшукала покупців і домовилася про передачу своєї дитини за валюту з метою трудової експлуатації для жебракування. Жінку викрили в момент передачі дитини, вона затримана в порядку ст. 208 КПК України", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Джерело

Все буде Україна