«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Не минуло й 24 годин після виборів, як ми чуємо, що…” Ірина Геращенко похвалила Зеленського

Майбутній президент України Володимир Зеленський, який здобув більшість голосів на президентських виборах

підтримує Мінські угоди, заявила на засіданні погоджувальної ради Верховної Ради перший віце-спікер парламенту Ірина Геращенко, передає кореспондент “ГОРДОН“.

“Я з великою цікавістю спостерігаю за тим, як нова команда підтримала Мінські угоди президента [Петра] Порошенка як єдиний на сьогодні реалістичний план повернення миру на Донбас… Під час виборчої кампанії наративи багатьох присутніх кандидатів будувалися на критиці Мінських угод, на те, що наступний президент одразу знизить тарифи. А сьогодні, не минуло й 24 годин після виборів, як ми чуємо, що президент не відповідає за тарифи, і президент, майбутній, новообраний, підтримує Мінські угоди. Це похвально”, – заявила Геращенко.

Вона наголосила, що ніхто не дасть “ані російським сценаріями, ані новій команді” робити кроки з “легітимізації так званих псевдореспублик”.

“Тому що на Донбасі немає ніяких повстанців, там є терористи, бойовики, як це визначив наш із вами закон про реінтеграцію Донбасу… І я також наполягаю на тому, щоб ми з вами допомогли команді, яка тільки озвучила, що збирається знімати депутатську недоторканність, щоб ми проголосовали за це вже в четвер”, – додала Геращенко.

Все буде Україна