«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Не можна кидати Україну, яка відмовилася від ядерної зброї в обмін на мир... Кричуща неповага до міжнародних договорів матиме катастрофічні наслідки", - мільярдер Бренсон

Британський мільярдер та засновник корпорації Virgin Річард Бренсон, який раніше закликав лідерів бізнесу об'єднатися та відстояти суверенітет України, знов підтримав українців. Він заявив, що не можна кидати країну, яка відмовилася від ядерної зброї в обмін на мир.

Про це Річард Бренсон написав у статті "Захист законності", яка опублікована на сайті його компанії. Бізнесмен наголосив, що Україна відмовилася від ядерної зброї й опинилася безсильною перед Росією – країною, яка й переконала її зробити це.

За словами Бренсона, якщо світ допустить вторгнення Росії в Україну, це буде мати катастрофічні наслідки для мирного співіснування між країнами. Це стане поганим уроком для тих країн, які збираються стати на шлях відмови від зброї масового знищення.

"Кричуща неповага до верховенства закону та сили міжнародних договорів матиме катастрофічні наслідки для мирного співіснування між країнами, порушуючи чутливий баланс сил, який забезпечує мир та процвітання у багатьох частинах світу.

Вторгнення Росії в Україну ще більше зруйнує справу роззброєння та нерозповсюдження, в основі якої лежать міжнародні угоди. Без обов'язкових угод та їх виконання ніколи не може бути миру. Який сигнал надсилає агресія Росії іншим ядерним державам, які готові підписати міжнародні договори щодо роззброєння? Це слизький шлях", – наголосив бізнесмен.

Тому світ має зараз підтримати Україну і стати на її захист перед загрозою вторгнення Росії, вважає Річард Бренсон

"Ми не повинні кидати країну, яка добровільно відмовилася від своєї ядерної зброї в обмін на мир, а зараз перебуває на межі вторгнення з боку тієї самої країни, яка переконала її зробити це", – заявив бізнесмен.

Все буде Україна