«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Не панікуйте: У Міноборони заперечили інформацію Reuters про спрямування запасів крові до військ РФ на українському кордоні

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що інформація про спрямування Росією запасів крові до українського кордону не відповідає дійсності і є елементом інформаційно-психологічної війни. Про це Ганна Маляр написала на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

"Зараз інтернетом шириться інформація з посиланням на анонімні джерела про те, що Росія нібито спрямувала запаси крові та інші медичні матеріали для поранених до українського кордону. Ця інформація не відповідає дійсності. Такі "новини" є елементом інформаційно-психологічної війни. Мета такої інформації – поширити паніку і страх в нашому суспільстві", - написала заступниця міністра.

Нагадаємл, 28 січня американське агентство Reuters із посиланням на трьох неназваних американських посадовців повідомило, що Росія накопичує запаси крові та медичні матеріали для військ, розквартированих поблизу українських кордонів.

Все буде Україна