«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Не панікувати, не боятися, а готуватися до битви. Попруть - ну, будемо їх вбивати": Ярош різко висловився про можливе вторгнення РФ в Україну

Радник Головнокомандувача Збройними силами України, колишній лідер Правого сектора Дмитро Ярош заявив, що зараз Україна готова до можливого повномасштабного вторгнення Росії краще, ніж півроку тому, передають Патріоти України.

Говорячи про те, чи буде атака Росії, Ярош сказав в інтерв'ю для програми Перші особи на 24 каналі так: "Не знаю. На мій погляд, в даній ситуації треба користуватися старим римським гаслом: Хочеш миру - готуйся до війни. Все повинно бути направлено саме на це. Тобто не панікувати, не боятися, а готуватися до битви. Попруть - ну, будемо їх вбивати. Не попруть - не будемо вбивати, все дуже просто".

Екслідер Правого сектора також оцінив готовність ЗСУ до війни з РФ. "Українські Збройні сили на даний момент готові дуже непогано. Набагато краще, ніж ми були готові навіть півроку тому. І тут багато що залежить від тих призначень, які відбулися влітку цього року", - додав він.

На думку Яроша, під час можливого вторгнення головне, щоби до цього було готове суспільство і політичне керівництво. Якщо така готовність буде, якщо буде єдність суспільства і не буде дестабілізуючих факторів, які можуть розхитати цю єдність, то Україна буде здатна відбити будь-який наступ.

Все буде Україна