«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Не вірте в дезінформацію і не сперечайтеся з ідіотами, йдіть у військкомат: ветеран АТО дав поради українцям з приводу агресії Путіна

Нас закидають фейковими новинами

Ветеран АТО і блогер Олексій Петров розповів про те, як діяти чоловікам, що пропустили шість хвиль мобілізації, у тривожній ситуації, що склалася. В першу чергу, Петров закликає чоловіків призовного віку підійти в свій військкомат для уточнення даних.

При цьому, зазначає учасник бойових дій, не потрібно бути наївними і вірити в дезінформацію. Так, чомусь поширений міф, що всіх, хто прийде у військкомат, негайно заберуть "в армію директором танка"

"Мобілізація, повна або часткова, поки не оголошена. А, якщо і буде оголошена, то першими будуть мобілізовані ті, хто має відношення до оперативного резерву – 1", - уточнює Петров.

Ветеран переконаний: усі, хто почав істерику на тему виборів і того, що ситуація в Азовському морі підстроєна спеціально, можуть більше нічого не слухати, а істерити і далі. Прихильників цієї ідеї Петров назвав ідіотами. Також блогер зазначив, що військове положення пропонується ввести до кінця січня, а вибори повинні відбутися через місяць після того, як воно буде знято – в кінці березня.

"Саме ж введення військового положення не забороняє лідеру "нового курсу", головному лижникові Буковелі, чи ще комусь продовжувати ліпити бігборди в три ряди. Не варто стрімголов бігти в магазини змітаючи з полиць все підряд, від "Тампаксів" до пива. Так само не потрібно влаштовувати штурми банкоматів, - пише Петров.

Блогер підкреслив, що будь-який пост в соцмережі з фото або відеофіксацією передислокації українських військ – це пряма робота на Кремль.

"Мало того, зараз нас закидають фейковими новинами. Потрібно тричі перевіряти все побачене і почуте", - підсумував ветеран АТО.

Джерело

Все буде Україна