«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Нехай це інтервю стане Вам уроком!" - Яніна Соколова дала офіційну відповідь Анастасії Приходько

Офіційна відповідь політику Анастасії Приходько на звинувачення у ніби-то замовності Президентом інтерв‘ю з нею.

Шановна, Анастасіє. Я – журналіст. За 15 років на телебаченні я не зробила жодного замовного інтерв‘ю. І не збираюся цього робити надалі. Я маю принцип. Честь і гідність. Моя місія не служити власнику каналу. А служити професі.

Якщо раптом хтось силуватиме мене викривати когось «на замовленння» я одразу звільнюся. Я і моя команда – люди принципів. Про це знає і керівництво каналу і всі гості, які коли-небудь були героями рандеву. Мені все одно хто з політиків переді мною.

Президент, міністр чи майбутній член парламенту. Люди, які керують країною або мають на меті це робити повинні бути компетентними, чесними і справедливими. Наше завдання показати суспільству який із цих принципів не працює.

Або, що не працюють усі три. Ми живемо в часи змін. Суспільство втомилося від брехні і мімікрі. Якщо кожен буде виконувати свою роботу чесно і по совісті.

Депутат, лікар, співак чи журналіст – наша країна приречена на успіх. Кожного тижня в Рандеву ми показуємо хто є хто. Минулого тижня ми показали хто є Ви. Наша совість чиста. А наміри – благородні. Бути чесним просто.

Це найкомфортнішим стан з усіх. Ми -такі. Радимо спробувати і Вам. Нехай це інтерв‘ю стане Вам уроком і Ви зробите правильні висновки, які підуть на користь і Вам і вашій команді. Успіхів.

З повагою, Яніна Соколова.

Yanina Sokolova

Джерело

Все буде Україна