«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Неочікувано! Антон Геращенко заявив, який пост в Україні планує зайняти Порошенко при Президентові Зеленському

Народний депутат Антон Геращенко заявив, що чинний президент Петро Порошенко планує зайняти пост прем’єр-міністра країни після другого туру, оскільки “розуміє, що вже програв президентські вибори”.

“Найголовнішим інтересантом дострокових виборів до парламенту України є Петро Олексійович Порошенко. Справа в тому, що Петро Порошенко, розуміючи, що він уже програв президентські вибори, намітив собі новий план – він хоче бути прем’єр-міністром України”, – сказав нардеп в інтерв’ю Радіо НВ.

За словами Геращенка, Порошенко зацікавлений в дострокових парламентських виборах, “щоб зберегти ті відсотки голосів, які, завдяки його тотальної пропаганди, він зараз отримає”.

За даними опитування КМІС, на виборах в український парламент лідирують шість політичних сил.

Дані соціологів свідчать, що за партію Слуга народу готові проголосувати 12% всіх респондентів і 26% серед тих, хто збирається голосувати та визначився, за Опозиційну платформу – За життя – відповідно, 7.5% і 16%, Блок Петра Порошенка підтримують відповідно, 7% і 14%, ВО Батьківщина – 6% і 12%, Громадянська позиція -2% і 5%, Сила і честь – 2% і 5%.

Все буде Україна