«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Нетаньяху поставив Путіна на місце

Ізраїльський прем'єр заявив, що відповідальність за подію лежить на Сирії та Ірані.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху обговорив із президентом Росії Володимиром Путіним по телефону катастрофу літака-розвідника Іл-20 та передачу зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-300 Сирії. Як повідомляє "Говорить Москва", ізраїльський прем'єр заявив, що відповідальність за подію лежить на Сирії та Ірані, передають Патріоти України.

"Прем'єр-міністр висловив упевненість у достовірності розслідування, проведеного Армією оборони Ізраїлю, і його результатів", - йдеться в повідомленні прес-служби ізраїльського прем'єра. Нетаньяху також попередив про посилення ризиків після передачі Росією Сирії сучасних озброєнь. Він наполіг на тому, що Ізраїль продовжить захищати свою безпеку.

"Володимир Путін акцентував, що прийняті Росією рішення щодо укріплення бойових можливостей сирійських ППО адекватні щодо ситуації, яка склалася і спрямовані насамперед на запобігання будь-якій потенційній загрозі життю російських військовослужбовців, що виконують завдання стосовно боротьби з міжнародним тероризмом", - передає прес-служба Кремля.

Все буде Україна