«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ніколи не давай і не бери ЦІ речі в борг.

Ніколи не давай і не бери ЦІ речі в борг. Поради моєї бабусі працюють в моєму сучасному житті.

Згідно з народними прикметами, деякі речі категорично заборонено давати або брати в борг. Дізнавшись про них, ви зможете захистити себе від пpоблем і нeвдач. Джерело

Тим, хто вже встиг взяти в борг одну із заборонених речей, захистити себе і близьких від негативної енергетики допоможуть три надійних способу. Якщо ви зробили помилку, постарайтеся не робити цього надалі, тому що енергетичні проблеми позбавляють людей удачі у всіх сферах життя.

Одяг

Багато чоловіків і жінок вважають абсолютною нормою обмінюватися речами на час, але краще цього не робити. Якщо ви купуєте річ, що була у вжитку, в цьому нічого страшного немає, тому що ви за неї платите, проте і в цьому випадку не завадить провести енергетичну чистку.

Одяг – це особисте, тому, навіть взявши його у рідних, які точно не будуть бажати вам зла, краще що-небудь дати натомість. Не беріть речі в борг – вони можуть принести вам невдачі. Найбільшу нeбезпеку становить взуття. Воно вбирає в себе найбільшу кількість негативної енергетики.


Сіль

Сіль забороняється позичати під будь-яким приводом. Якщо ваші сусіди попросили у вас солі, то дайте її тільки за умови, що це подарунок. Небезпека полягає в її енергетичні властивості солі, вплив на долю.

Сіль є одним з найважливіших магічних компонентів, тому приймати її від інших людей просто не можна. Багато людей давали сіль в борг, а потім, отримавши її назад, втрачали удачу, захворювали, розлучалися з коханими. Це дуже небезпечно

Посуд

Посуд заряджається енергією дому, в якому знаходиться постійно. Якщо хтось хоче зробити погано іншій людині, він може дати йому покористуватися своєю чашкою, тарілкою, кухлем, ложкою, каструлею і так далі. Не давайте нікому посуд і не просіть її, щоб не вплинути негативно на життя іншої людини або власну долю.

Ще більшою нeбезпекою володіє ушкоджений або розбитий посуд, яку не слід тримати вдома взагалі.

Прикраси, коштовності

Категорично заборонено позичати коштовності. Прикраси заряджаються енергією людини, якій належать, тому на того, хто буде ними користуватися, вони вплинуть вкрай нeгативно. Трюк з даруванням теж не проходить – метали і камені є в більшості своїй досить «категоричними».

Одягнувши кільце або сережки, що належали іншій людині, ви можете ввібрати в себе його проблеми. Фахівці в галузі біоенергетики відзначають, що коштовності захисного характеру можуть «заpазити» чужу людину хвopобами, зробити невдахою.

Віник

Якщо людина віддає або бере на час чужий віник, то, згідно з прикметами, її можуть наздогнати розчарування в сфері фінансів. Може початися чорна смуга, яка веде до випадкових фінансових втрат, проблем на роботі.

Віник ні в якому разі не повинен залишати ваше житло. Це допустимо тільки в тому випадку, якщо він вам більше не потрібен. Якщо ви берете його в борг, то вас також можуть наздогнати проблеми.

Позичені речі часто забирають у нас енергію і сили. Це так звані речі-вампіри, серед яких бувають і ті, які навіть законним власникам простим присутністю приносять невдачі. Варто бути обережнішим у питаннях, що стосуються вибору меблів і атрибутів в будинку, тому що можна зробити помилку і накликати бiду. Пише - lisovasotnya.com

Все буде Україна