«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Нікуди Україна не дінеться": Кремль в люті від заяв Порошенка і Клімкіна

Міністерство закордонних справ РФ виступило зі скандальним коментарем з приводу заяв президента України Петра Порошенка і глави МЗС Павла Клімкіна.

Зі зловісною заявою МЗС РФ виступило на своїй офіційній сторінці в Facebook. Заяви Порошенко і Клімкіна російські дипломати назвали “антиросійськими випадами”.

Йдеться, зокрема, про гучне звернення українського лідера до Верховної Ради, де він розповів про досягнуті результати в боротьбі з агресивним путінським режимом.

“Мова українського лідера рясніла русофобськими пасажами. Нашу країну знову звинуватили у всіх мислимих і немислимих гріхах”, – поскаржилися представники країни-агресора, уточнивши, що особливо їх зачепили слова Порошенко про автокефалію, а також його плани розірвати Договір про дружбу і співробітництво з РФ .

Обурило росіян і заява Клімкіна щодо “панування” РФ в Азовському і Чорному морях. Росіяни прикинулися “овечками”, назвавши загрози “міфічними”.

“Історично і географічно Росія і Україна один від одного нікуди не подінуться. Нам все одно судилося жити разом”, – пригрозили в результаті росіяни, заявивши про плани вибудовувати “добросусідські” відносини з Україною.

Джерело

Все буде Україна