«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Німеччина напряму фінансує окупацію на сході України – експерт пояснив, як саме

Наразі Трамп – єдиний союзник України, а от в Європі спостерігаються доволі негативні явища, констатує Дмитро Снєгирьов

Експерт з військових питань, співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов пояснив, чому Європа більш поблажливо ставиться до Росії, ніж раніше, і хто насправді є головним союзником України.

"Розвалюється, фактично, єдиний фронт протистояння російській агресії. Йдеться, найперше, про будівництво газогону "Північний потік-2". Незрозуміла позиція, передусім, Німеччини.

Трамп напряму заявив, що Німеччина наразі зайняла позицію, коли вона напряму фінансує окупацію на сході України, збільшуючи обсяги споживання російського газу. Причому, наводилися страшні цифри – від 60 до 70% постачання російського газу в Європу припадає саме на німецький ринок.

Так про що йдеться? Що нам може закидати пані Меркель і які, вибачте, "формули Штайнмаєра" нам пропонує Німеччина, якщо ви фінансуєте цю агресію? Чому ми маємо до вас прислухатися взагалі? " – запитує військовий експерт.

Він наголошує, що Україна має брати до уваги заяви європейських політиків, реагувати на них, але і не забувати про підтримку з боку Вашингтону.

"Позиція і Німеччини, і Австрії, й інших країн Європи (Італії в тому числі, де до влади прийшли відверто проросійські сили) і підштовхнули Америку до рішучих дій… Ми маємо вітати жорстку позицію Трампа, а не розганяти в українських ЗМІ чергову зраду про те, що Трамп домовився про щось із Путіним. Наразі Трамп – єдиний союзник України. Позиція Сполучених Штатів чітка і зрозуміла", – підкреслив Снєгирьов.

Джерело

Все буде Україна