«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

НОВИМ ВАТАЖКОМ "ДНР" ПРИЗНАЧИЛИ КОЛИШНЬОГО МЕНЕДЖЕРА ФК "ШАХТАР"

Виконувати обов'язки ватажка угруповання "ДНР" після вбивства Олександра захарченко буде "віце-прем'єр Дмитро Трапезников.

Дмитра Трапезникова вважали "сірим кардиналом" угруповання.

Пише ТСН

Про це повідомляють "Новини Донбасу".

Ватажком угруповання міг стати "міністр доходів і зборів" бойовиків Олександр Тимофєєв по кличці "Ташкент", але він знаходиться в реанімації після вибуху в ресторані "Сепар", в результаті якого смертельні поранення отримав Захарченко.

Дмитро Трапезников — уродженець російського Краснодара, але незабаром після народження разом з родиною переїхав у Донецьк. У 2001-2005 роках він був менеджером футбольного клубу "Шахтар", відповідав за розвиток фан-руху.

Після роботи в "Шахтарі" Трапезников керував приватними підприємствами, був заступником голови районної ради Петровського району Донецька. У 2014 році він приєднався до угруповання "ДНР", де спочатку очолював окупаційну адміністрацію Тельманівського району, а потім перейшов працювати в "адміністрацію" Захарченко.

Один з ватажків бойовиків - керівник банди "Схід" Олександр Ходаковський - раніше назвав Трапезникова "сірим кардиналом" угруповання. За словами Ходаковського, колишній менеджер "Шахтаря" за впливовістю конкурував з "міністром" Тимофеєвим по кличці "Ташкент", якого вважали чи не сильніше самого Захарченко.

Все буде Україна