«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Новини з Донбасу: ворог бив із мінометів, один боєць ЗСУ підірвався на вибухівці.

Ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою.

Протягом минулої доби, 3 квітня, окупаційні сили на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню. Один боєць підірвався на невідомому вибуховому пристрої і загинув.

Про це йдеться у ранковому зведенні штабу ООС. Зокрема населеного пункту Піски, російські окупанти відкривали вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру, великокаліберних кулеметів, ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, а неподалік селища Гнутове - з мінометів 82-го калібру та ручних протитанкових гранатометів. Поблизу населених пунктів Авдіївка, Широкине та Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем.

Неподалік населеного пункту Шуми військовослужбовець ОС дістав смертельні поранення, підірвавшись на невідомому мінно-вибуховому пристрої.

Станом на 7 годину ранку, 4 квітня, ситуація в районі проведення ООС залишається контрольованою. З боку бойовиків порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Все буде Україна