«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ну а тепер вішенка на торт. Гундяєву зовсім скоро можуть предявити звинувачення у видмиванні коштів та шахрайстві

Над Гундяєвим нависла серйозна загроза. Голову РПЦ патріарха Кирила (Володимира Гундяєва), можуть звинуватити в шахрайстві. Про неприємності Гундяєва повідомив близький до Кремля telegram-канал “Незигарь”.

Варто відзначити, що в Кремлі дуже болісно реагують на створення в Україні Єдиної православної помісної церкви. Цю “агонію” і продемонстрував “Незигарь”. Він спробував запевнити, що за українською автокефалією нібито стоїть ЄС, який мріє “остаточно порвати нитки політико-торговельних ланцюжків між РФ і Україною в середньостроковій перспективі”. Примітно, що, за даними кремлівського блогера, незабаром ЄС має намір нанести удар особисто по московському патріарху Кирилу.

“Досьє на патріарха Кирила, зібране Stratfor, стало базою для натиску на грецьку сторону. Згідно досьє, за останні 18 місяців Кирилом і його оточенням були здійснені транзакції з прихованих рахунків РПЦ в швейцарському UBS і Zurich Cantonal Bank, в розмірі € 200 млн. Рух грошових рахунків патріарха Кирила і його кола по лінії Цюріх – Відень – Рим знаходиться під повним контролем “, – повідомив” Незигарь “, уточнивши, що незабаром Гундяєва можуть офіційно звинуватити в” незаконних фінансових операціях, відмиванні коштів і шахрайстві “.

Джерело

Все буде Україна