«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Одеса. В кабінеті викладача Морської Академії красується портрет Захарченка.. Небайдужі громадяни вирішили провідати фаната “ДНР”. Ось що з цього вийшло

Днями в соцмережах розпалився скандал після публікації фото з кабінету заступника відділу практики Одеської національної Морської академії Олександра Калініна.

Працівник ВНЗ повісив на стіні фото колишнього ватажка терористичної організації «ДНР» Олександра Захарченка. Ми перевірили, чи дійсно це був кабінет Калініна, і ця інформація підтвердилась. Крім того, наш активіст та інші свідки розповіли, як раніше там бачили прапори РФ, «новоросії» та георгіївську стрічку, котрі сьогодні є символами агресії проти України.

Ми вважаємо недопустимими такі прояви колабораціонізму в умовах збройної агресії проти України, тому сьогодні спільно з ВГО “Сокіл” м.Одеса відвідали навчальний заклад. В кабінеті Калініна встигли прибрати, хоча окремі елементи символіки СРСР були присутні. Після цього активісти поспілкувались із ректором Міюсовим та його заступниками, котрі повідомили, що одіозний працівник сьогодні написав заяву про звільнення за власним бажанням, а сам ректор підписав відповідний наказ.

Ми дякуємо керівництву ВНЗ за тверду позицію щодо питання звільнення проросійського співробітника. Але наголошуємо, що відсутність кримінальної відповідальності за публічну підтримку агресії проти України та тероризму становить серйозну загрозу для національної безпеки. І, на жаль, Парламент не планує приймати відповідні зміни до законодавства.

 

Джерело

Все буде Україна