«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Окупанти відчують на своїй "шкурі": В Україні випробували нове озброєння (фотофакти)

Військові зможуть стріляти по повітряних цілях одночасно з кількох зенітних установок, не виходячи з укриття.

На одному з полігонів України відбулися випробування нової української зброї і військової техніки, на яких побував секретар РНБО Олександр Турчинов. Про це повідомляється на сайті РНБО, зазначають Патріоти України.

Військові випробували новий оперативно-тактичний безпілотник, який здатний проводити розвідку, координувати ведення вогню, забезпечувати стійкий від впливу засобів радіоелектронної боротьби зв'язок на оперативній глибині до 200 км, перебуваючи в повітрі до 24 годин ". Цей БПЛА може нести потужний фугасний або термобаричний бойовий заряд і точно вражати цілі в глибокому тилу ворога.

"Ці безпілотні комплекси створені українськими зброярами у співпраці з нашими іноземними партнерами", - сказав Турчинов.

Також випробували українські легкі багатоцільові гелікоптери "Скаут" та АК1-3. За словами секретаря РНБО, на них можна проводити розвідку і забезпечити швидке сполучення у військах, використовувати для охорони кордону, а їх озброєння може вражати цілі як вдень, так і вночі, зокрема працюючи в безпілотному режимі.

Джерело

Все буде Україна