«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Оля Полякова показала, як робота ротом допомагає їй бути молодою: "Після першого болить усе обличчя"

Полякова додала, що для того, щоб вправи мали ефект, слід повторювати кожне не менше 10-20 разів

Оля Полякова з Машею Єфросініною часто діляться цікавими фактами про себе у передачі "Дорослі дівчатка".

Цього разу у Instagram Маша Єфросиніна поділилася автомобілями з передачі, в яких Оля Полякова показує, як працює з обличчям, щоб виглядати молодою та привабливою.

Полякова пояснила, що фейсбілдинг – це зарядка для обличчя, яка допомагає тримати м'язи у тонусі. Для підтягнутого овалу співачка виконує три вправи, якими поділилась із глядачами програми.

1. Мова піднімаємо до неба, кінчик його має бути вигнутий і направлений у горло. Висуваємо щелепу вперед, відкидаємо голову назад і витягуємо шию. Робимо так 10-20 разів.

2. Кладемо руки в ділянці жувального м'яза і притримуємо їх, після чого витягуємо щелепу вперед, імітуючи жувальні рухи з відкритим ротом, а губи витягуючи трубочкою.

3. Прикладаємо пальці до кругових м'язів очей у тій області, де у куточках з'являються зморшки. Після цього намагаємося сильно примружитися.

"Ти ніби розглядаєш гарного хлопця на серфі за кілометр від себе", - прокоментувала вправу Маша Єфросиніна. А Полякова додала, що для того, щоб вправи мали ефект, слід повторювати кожне не менше 10-20 разів.

 

 

 

Все буде Україна