«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ООС: бойовики тричі відкривали вогонь, неподалік лінії зіткнення затримано диверсанта окупантів

Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики три рази порушили режим припинення вогню. Крім того, боєць ЗСУ затримав військовослужбовця окупаційних військ РФ, який намагався проникнути на українські позиції, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

УНН
Цитата:  "Станом на 17 годину 24 лютого російсько-окупаційні війська здійснили чотири порушення режиму припинення вогню в напрямку позицій Збройних Сил України", - повідомили у пресцентрі.
Деталі 
Так, в передмісті Авдіївки противник вів вогонь зі стрілецької зброї, а також ручних протитанкових та підствольних гранатометів.
Поблизу Мар’їнки ворог відкривав вогонь з автоматичних станкових гранатометів, а неподалік Південного – зі стрілецької зброї.
Неподалік населеного пункту Чермалик український воїн, який ніс чергування на спостережному посту, затримав військовослужбовця окупаційних військ Російської Федерації, який намагався проникнути на українські позиції. В ході затримання противник наніс нашому воїну легке поранення холодною зброєю. У відповідь солдат застосував штатну зброю та затримав окупанта.
Як наголосили в пресцентрі, про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.
Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 5 гектарів території та передали на знищення 76 вибухонебезпечних предметів.
"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Все буде Україна